Jämy nyhet web hero

 

Stockholm, 19e juni 2024 - Jämställdhetsmyndigheten har valt Flowfactory, en ledande low-codeplattform, för digitalisering av bidragsansökningar.

 

Johan Häggqvist, chef för Customer Success på Flowfactory:


“Det ska bli väldigt kul att få jobba med Jämställdhetsmyndigheten som ligger långt fram i sin digitalisering. Med Flowfactory kommer de kunna bli ännu snabbare och mer innovativa, och i slutändan ge ännu bättre service till de ansökande organisationerna,” säger Johan Häggqvist, Chef för Customer Success på Flowfactory.

 

Tillsammans kommer Jämställdhetsmyndigheten och Flowfactory digitalisera och effektivisera processerna för bidragsansökningar. Genom att använda Flowfactorys innovativa plattform kommer myndigheten att förenkla och påskynda hanteringen av ansökningar, vilket sparar tid och resurser.
 


 

Om Flowfatory:

Flowfactory erbjuder en kraftfull low-code plattform som effektiviserar utvecklingen av affärsapplikationer, vilket gör den snabbare, mer kostnadseffektiv och anpassad för att möta användarnas behov. Plattformen är populär inom både den offentliga och privata sektorn. Vi fokuserar på att skapa lösningar som inte bara är snabba att implementera utan också högst säkra och pålitliga. Med Flowfactory kan organisationer effektivt anpassa sig till den digitala världen, vilket säkerställer att deras produkter är både effektiva och användarvänliga. Läs mer på flowfactory.com .

 

Om Jämställdhetsmyndigheten:

Framgång i jämställdhetsarbete kan endast uppnås genom att sätta långsiktiga mål och sträva efter dem med beslutsamhet. Jämställdhetsmyndigheten i Sverige bildades för att möta dessa krav.

 

För expertis som du kan lita på, tvärvetenskapligt samarbete eller råd om hur du bäst omsätter policy i praktiken, är vi din första kontaktpunkt. Läs mer på: jamstalldhetsmyndigheten.se/

 

För mer information, kontakta Julia Hallin, 0766450937.